Takk for din melding! Vi tar kontakt så snart vi har mulighet.
Close menu

HJEM CLARITY INCOGNITO INVISALIGN VOKSNE TANNREGULERING BARN TANNREGULERING VÅRE PRISER

Tannregulering

Invisalign

Invisalign tannregulering gir deg rettere tenner effektivt og diskret.

Det er ikke alle som ønsker at hele verden skal vite at de har på tannregulering. Ønsker du ikke de tradisjonelle metall festene har du fått et alternativ. Invisalign er en serie med nesten usynlige skinner som raskt kan gi deg smilet du alltid har ønsket deg.
Skinnene er transparente og kan taes ut og inn og flytter tennene litt etter litt, uke etter uke til du får rettere tenner.

Invisalign tar i bruk avansert 3-D teknologi for å forutse din behandling og du kan se ditt sluttresultat innen du begynner med behandlingen.

Andre tradisjonelle tannreguleringer kan ikke taes ut når du spiser, mens Invisalign kan taes ut når du spier og pusser tennene samt at du kan bruke tanntråd som vanlig. I tillegg trenger du ikke være forsiktig med hva du spiser. Med Invisalign kan du spise alt det du ville spist uten regulering uten å være bekymret for at reguleringen blir ødelagt.

Besøk www.invisalign.com for å finne ut mer informasjon om Invisalign


Fordelene med Invisalign

Avtagbar
Invisalign kan taes ut når du spiser eller ved spesielle anledninger. Du bør allikevel ha de inne i munnen minst 20 timer pr dag.

Nesten Usynlig
Invisalign aligners er transparente, og nesten helt usynlige. Du som pasient trenger ikke tenke på at du trenger metall i munnen for å få rettere tenner.

Skreddersydde for deg
Invisalign skinnene er skreddersydde for hver pasient, det gjør at de er effektive og komfortable å ha på.

Ingen smerter
Det er ingen smerter forbundet med å ha på skinnene og ofte er det mindre smerter en med vanlig tradisjonell tannregulering.

Forutsigbar
Det er enkelt å forutsi akkurat hvor lang din behandlingstid vil være, med avansert 3D teknologi vil du få en eksakt dato når din behandling vil være ferdig.

Rask Tannreguelering
Invisalign kan rask gi deg resultater og ofte etter et par måneder. Gjennomsnittlig behandlingstid hos oss er 8 mnd, kom inn for en uforpliktende konsultasjon så for du vite eksakt hvor lang tid din behandling vil ta.

Enkelt å holde rent
Med Invisalign slipper du å ha matrester som fester seg i tannreguelringen. Du tar enkelt av skinnene når du spiser og setter dem på igjen når du er ferdig. Fordi skinnene er avtagbare og produsert av plastikk er de enkle å holde rene.

INVISALIGN

Oversikt over behandlingen

Ved din første konsultasjon vil en spesialist i kjeveortopedi (reguleringstannlege) undersøke dine tenner. Du vil få informasjon om Invisalign er den rette behandlingsmetoden for deg.
Du vil få muligheten til å stille spørsmål om Invisalign eller andre behandlinger som kan være aktuelle.

Individuell Invisalign behandlingsplan
Når du har tatt beslutningen om at du ønsker å få rettere tenner med Invisalign, vil vi ta en avstøpning av dine tenner og bestille dine individuelt tilpassede Invisalign skinner.
Du vil da få en mulighet til å se sluttresultatet samt at du får vite hvor lang tid din behandling vil ta.
Det tar Ca. 6-8 uker før du får dine Invisalign skinner etter dette besøket.

Hver uke bytter du skinne, og du kommer inn til regelmessige kontroller hver 6-8 uke hos oss slik at vi kan kontrollere at tannforflyttingen går som forventet.